Friday, October 31, 2008

5 Tahun 5 Bulan


Menjadi orang gaji di rumah Encik Latfy sebenarnya tidak sesusah mana kalau tidak kerana Along Serbia yang sarkastik tu... Ini bukan asam pedas ni. Dah macam masam-kelat-pedas aje.Masin sangat la ni. Lain kali nak letak garam banyak mana timbanglah dulu.Nak bagi kita orang kena diabetes ke Cik Ana oi...?Bancuh Along kopi. Kurang gula. Tapi campur sikit honey. Namun inilah permulaannya dia belajar menajdi seorang Ana... dan dari sini jugalah Ana semakin dewasa dalam setiap episod kehidupannya....


aku dah baca novel ni lebih terdahulu di internet, di blog Hlovate (hlovatehikayat.blogdrive.com).. cerita dia easy going tapi penuh dengan knowledge.. dari sini aku dpat tau yang kalau kita demam, jangan berselimut coz it will gettting worst. bukak selimut, bukak kipas kuat2, letak ais satu badan, so haba yang terperap dlam badan boleh kuar.. nice story, citer orang kebanyakan, citer realiti. itulah Hlovate..